Sfidarea liberală poate ucide!”, este reactia deputatului PSD de Neamt Ciprian Serban, dupa ce firma care a lucrat pana acum la DN 15 (Bicaz- Poiana Largului), a cerut rezilierea contractului si a dat Guvernul Orban in judecata pentru ca a blocat platile pentru lucrarile facute pana acum. Deputatul Serban acuza pe liberali ca atenteaza la viata celor care sunt nevoiti sa circule pe drumul lasat de izbeliste, dupa ce se resusise finalizarea lucrarilor in proportie de 85%, cu mari eforturi din partea lui Ionel Arsene, pentru a obtine finantarea lucrarilor de reabilitare. ”De 50 de ani populația de pe Valea Muntelui din județul Neamț așteaptă ca drumul DN15 Bicaz – Poiana Largului să fie reabilitat, să poată să ajungă în condiții de siguranță și securitate, atât în Piatra Neamț, cât și în restul județului.

Cu foarte multe insistențe, cu consecvența care îl caracterizează, domnul Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a reusit și a deblocat modernizarea acestui tronson. S-a reușit finalizarea a 85% din lucrări. Și atât.

Guvernul PNL, ”Guvernul meu”, cum îl numește președintele țarii, văzând că ceva funcționează, că locuitorii nemțeni au șansa să fie conectați cu lumea, că oamenii pot avea speranța unor facilități care ar influența în bine dezvoltarea economică a județului Neamț, a decis, printr-o serie de tergiversări, prin rea-voință, prin lipsa totală de comunicare să facă absolut orice pentru a pune, definitiv capăt modernizării DN15 Bicaz – Poiana Largului.

Și a reușit! Sătul să se milogească de bunăvoința guvernului Orban, constructorul a solicitat rezilierea contractului și a dat în judecată Executivul pentru blocarea nejustificată a plăților pentru lucrările deja efectuate și facturate.

Pe acest tronson au fost identificate nu mai puțin de 74 de puncte critice, care pun, în fiecare oră, în fiecare minut, în pericol viața celor care frecventează această porțiune de drum.

PNL, prin atitudinea și batjocura la care, iată, îi supune din nou, pe nemțeni, este direct răspunzător de viețile participanților la trafic.

PNL poate fi asemuit unui criminal cu sânge rece, care prin nepăsare, condamnă la moarte oameni nevinovați! Nu a mișcat un deget, până acum, pentru asigurarea unui trai decent nemțenilor, pentru protejarea sănătății și a vieții acestora!

Te întreb, pe tine, PNL, de unde atâta ură împotriva județului Neamț? De ce? Ce au făcut acești oameni buni, blânzi și muncitori de și-au atras ura și dușmănia ta?

Rușine, să îți fie, PNL! Rușine să îți fie că vrei să îngropi, să distrugi o parte din această țară! Nu te vom lăsa! Nu îți vom permite să îți mai bați joc de locuitorii acestei țari!”, scrie deputatul Ciprian Serban, care ataseaza si o poza cu drumul, cu mesajul ”Blocat de PNL”.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.