Doar trei deputati din judetul Neamt s-au opus unei initiative legislative UDMR care prevedea autonomia Tinutului Secuiesc.

Legea a fost dezbatuta miercuri, 11 aprilie in Camera Deputatilor si din 7 deputati din judetul Neamt, doar trei au fost prezenti la sedinta si au votat contra dezmembrarii teritoriale: Neculai Iftimie– PSD (foto), Viorel Stan– PSD (fostul sef ISJ Neamt) si ajuns in sala pe ultima suta de metri, dar la timp, Danut Andrusca– PSD.

Spre rusinea lor, ceilalti patru deputati de Neamt, Ciprian Serban (alias Suculeț)- PSD, Alexandru Rotaru- PSD, Laurentiu Leoreanu- PNL si Mugur Cozmanciuc- PNL, nu au fost prezenti la sedinta in care se hotara integritatea teritoriala a Romaniei, fiind probabil intr-o vacanta prelungita de Paste.

De altfel, Ciprian Serban este unul dintre deputatii cu ZERO luari de cuvant in Parlament in anul 2017.

Observam insa, ca Neculai Iftimie, deputatul care alaturi de Serban ajunsese in atentia presei pe acelasi subiect, anul acesta si-a luat rolul in serios si are o activitate parlamentara foarte intensa, cu 10 luari de cuvant, 9 declaratii politice, 59 propuneri legislative si 16 intrebari si interpelari, in doar cateva luni.

Foto- Camera Deputatilor, deputat Neculai Iftimie:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. După demisia d-lui Munteanu singurul deputat care ne reprezintă cu adevărat este d-l Iftimie. O activitate impresionantă și sperăm să fie din ce mai vizibil ( mai ales în media) în continuare pentru că PSD chiar are nevoie.

  2. Atunci când ești educat, ai o carieră în spate și știi ce înseamnă responsabilitatea este normal și obligatoriu să fii prezent la o astfel de dezbatere. Să poți demonstra prin votul tău că ești patriot reprezintă un moment de mare mândrie. Iftimie și Stan probabil că se duceau și pe jos până la București iar Andrușcă a participat sperând că poate reușește în sfârșit să dea mâna Dragnea.

  3. In avalansa de stiri de can-can care cade zilnic peste noi, o astfel de informare despre oameni inteligenti si valorosi, vine ca o raza de soare dupa furtuna. Trezeste in noi speranta ca nu e totul pierdut si ca natiunea asta are resurse sa se dezmeticeasca. Voi, ziaristii, sunteti datori sa ne reamintiti macar din cand in cand, ca poporul roman nu e plin numai de lichele si smecheri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.