Conform unui document emis de Ministerul Justiției ca răspuns la o interpelare parlamentară a senatoarei Diana Șoșoacă, la Parchetul European (EPPO), condus de fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, în luna iulie 2023, exista în lucru un dosar penal care vizează Compania Județeană Apaserv SA, aflată în subordinea CJ Neamț. Documentul (mai jos, captura foto) a fost prezentat ieri de Cezar Filip în Emisiunea ”Revista presei altfel…”, după ce a fost trimis de Elena Didilă, șefa organizației SOS Tg. Neamț, partidul Dianei Șoșoacă.

După cum se poate vedea, la DNA Bacău au mai fost deschise două dosare penale pe Apaserv în urma unor sesizări, însă ambele au fost clasate. În document se mai precizează că interpelarea senatoarei a fost transmisă și către DNA Bacău, iar dacă se identifică elemente penale, procurorii se vor sesiza din oficiu.

Contactat telefonic, Vlad Angheluță, directorul Apaserv, a declarat pentru tvmneamt.ro că nu a auzit până acum să existe un dosar penal la Parchetul European și nici nu au fost cerute documente sau alte informații privind o eventuală anchetă care să vizeze Apaserv.

Interpelarea Dianei Șoșoacă poate fi văzută în articolul de mai jos:

Senatoarea Șoșoacă, interpelare în Parlament: ”Incompetența criminală a CJ Neamț și Apaserv”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.