La data de 18 noiembrie a.c., în urma activităților investigativ-operative, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Dulcești în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe un teren agricol din localitatea Dulcești, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Bicaz, care era urmărit la nivel național.

Judecătoria Roman a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 3 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de influenţarea declaraţiilor.

În fapt, la data de 28 noiembrie 2019, în timp ce se afla la stâna unui bărbat din localitatea Dulcești, cel în cauză a încercat să determine un alt bărbat, prin amenințări cu acte de violență, să își retragă plângerea prealabilă formulată împotriva sa, dar și declarația dată într-un alt dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

În activități au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

sursa:IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.