Doi dintre cei 3 tineri arestați preventiv după moartea elevei de 16 ani din București (Shara Ionășchiță), într-o casă din Dumbrava Roșie, au scăpat de detenție în celulă, fiind plasați în arest la domiciliu.

Mihuț Alexandru Gabriel, 17 ani și Pascal David Andrei, 19 ani, sunt cei care au beneficiat de clemența judecătorilor de la Tribunalul Neamț, sentința fiind pronunțată pe 23 noiembrie (minuta instanței AICI).

Principalul personaj din acest caz, Gabor Mateo Leonardo, de 19 ani, cel în casa căruia a decedat eleva minoră din București, rămâne în continuare după gratii. Cei 3 au fost arestați preventiv pe 2 august, imediat după moartea tinerei, în noaptea de 31 iulie 2023. Ancheta a stabilit că Gabor făcea trafic de droguri de mare risc, dar era și consumator. Acesta procura drogurile prin intermediul celorlalți doi tineri, aceștia fiind prinși în flagrant după ce Gabor a acceptat să colaboreze cu anchetatorii.

Ancheta în acest caz încă nu s-a încheiat, existând numeroase suspiciuni în privința cauzei și a cirumstanțelor în care tânăra și-a pierdut viața. În cauză sunt cercetați și mai mulți polițiști, deoarece au apărut indicii că s-ar fi încercat o mușamalizare a cazului, imediat după decesul fetei. Mai multe detalii, în articolele de mai jos:

Adolescentă de 16 ani din București, moartă într-o baltă de sânge în casa iubitului ei, din Dumbrava Roșie

Adolescentă de 16 ani din București, moartă într-o baltă de sânge în casa iubitului ei, din Dumbrava Roșie

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.