Doi gateristi din comuna Damuc, jud. Neamt, au fost amendati si li s-a confiscat lemnul pe care-l detineau ilegal, dupa un control al politistilor de la Delicte Silvice, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În cadrul acțiunilor desfășurate pe linie silvică în această perioadă, polițiştii Serviciul de Ordine Publică – Biroul de Combatere Delicte Silvice împreună cu organe silvice din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ au efectuat verificări la societăți de profil de pe raza comunei Dămuc.

La unul dintre agenții economici s-a constatat, că acesta deţinea volumul de 7,43 m.c. cherestea răşinoase, esenţă brad, pentru care nu a putut face dovada provenienţei legale.

Totodată la o altă societate de acest profil din zonă a fost identificat, în urma verificărilor, un volum de 12,34 m.c. cherestea răşinoase deținut în depozit, fără a se putea proba provenienţa legală. În cele două situații, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a persoanelor juridice cu amendă de 6000 de lei, fiecare, și au dispus confiscarea materialului lemnos.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.