Este nevoie de hoti ca sa se fure o capra. Au demonstrat asta doi tineri din Bacau, care au furat o capra de la o stana din Piatra- Neamt. Unul dintre ei a fost retinut ieri, iar celalat este cautat inca de politisti:

”În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra Neamţ au fost identificaţi doi tineri de 18 și 23 de ani, ambii din Bacău, persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Aceștia sunt bănuiți că în data de 08.10.2017 au mers în apropierea unei stâne din zona Bahrin Piatra Neamţ, iar prin folosirea violenței au sustras o capră.

Deși cele două persoane se sustrag cercetărilor, tânărul de 18 ani a fost depistat ieri, pe raza municipiului Piatra Neamț fiind preluat de polițiști, pentru continuarea cercetărilor. În urma administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale au dispus măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore. În continuare sunt desfășurate cercetări în vederea depistării celeilalte persoane bănuite de participare la săvârșirea faptei.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.