Liga Aleșilor Locali, desfășurată săptămâna trecută, a marcat o nouă etapă în dezvoltarea comunităților locale, obiectiv major asumat de Partidul Naţional Liberal, transmite George Lazar, presedintele PNL Neamt.
Alături de George Lazăr si de premierul Ciucă, la manifestarea liberalilor au participat si 2 primari USR: cel de la Sabaoani, cea mai mare comuna din Neamt si cel de la Tazlău. Alaturi de liberali a fost si primarul PMP de la Gîrcina. Despre prezenta celor 3 primari, George Lazar spune ca acestia impartasesc valorile liberale, ceea ce ar putea insemna ca presedintele PNL Neamt a dat lovitura si intareste randurile liberalilor nemteni, cu 3 primari. ”O surpriză extrem de plăcută a fost prezența la această întâlnire, în calitate de invitați, a primarilor nemțeni de la Săbăoani, Florin Virga, de la Tazlău, Ion Nechita, și de la Gârcina, Mihai Gavril Gontaru.

 Am o strânsă relație de prietenie cu ei, sunt oameni tineri care împărtășesc valorile de dreapta, cu un puternic profil liberal și care sunt interesați de dezvoltarea comunelor pe care le conduc”, spune George Lazar.
 ”Prezidată de premierul Nicolae Ciucă și de prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, activitatea s-a centrat pe mecanismele principalelor programe de dezvoltare aflate în derulare: Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și Planul Național de Redresare și Reziliență.
De asemenea, au fost discutate și toate celelalte axe de finanțare posibile, pentru ca toate fondurile europene puse la dispoziție să fie atrase și folosite.
 Miniștrii Guvernului Ciucă au oferit primarilor toate explicațiile solicitate, astfel încât programele de #dezvoltare a comunităților să fie accelerate și implementate cât mai rapid.
Delegația nemțeană a fost alcătuită din primarii liberali, consilierii județeni, cei doi subprefecți și senatorul Eugen Țapu-Nazare.
Sunt convins că împreună cu ei și cu colegii liberali, consolidăm o puternică echipă, care construiește viitorul în județul Neamț.
 La nivel național, echipa Partidul Național Liberal s-a întărit prin alegerea, ca secretar general, a ministrului Lucian Bode, un om care a ajutat mult județul Neamț și cu care am dezvoltat o puternică relație de prietenie și colaborare.
De asemenea, alegerea lui Dan Motreanu în funcția de prim-vicepreședinte este încă o dovadă a seriozității și maturității Partidului Național Liberal.
 “Uniți pentru o Românie puternică și stabilă” înseamnă să promovăm toate proiectele, politicile economice și sociale pe care ni le-am asumat, obiectivul fiind construcția unei Românii moderne. Și știu sigur că vom reuși!”, precizeaza George Lazar, presedintele PNL Neamt.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.