La data de 16.08.2016 orele 13.45 lucrătorii Secţiei 14 Urecheni au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 155 B în afara localitatea Târpeşti a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 24 ani din Petricani conducea un autoturism pe DJ 155B, având direcţia de mers Târpeşti-Ţolici, nu a adaptat viteza la condiţiile unui drum în rampă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după care a fugit de la locul accidentului.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a pasagerului aflat pe bancheta dreapta faţă, un tânăr de 25 ani din Petricani, care a fost transportat la Spitalul Târgu Neamţ, pentru îngrijiri medicale.

În ziua de 16.08.2016, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier soldat cu victime și pentru prinderea conducătorului auto care a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Roznov conducea un autoturism pe DJ 156A în localitatea Roznov, a surprins și accidentat o femeie de 39 de ani, din Roznov, care se afla în traversarea străzii fără să se asigure. În urma impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar a fost depistat ulterior și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

CE TREBUIE SĂ REŢINEŢI ÎN CAZUL UNUI ACCIDENT DE CIRCULAŢIE AL CĂRUI AUTOR PĂRĂSEŞTE LOCUL FAPTEI?

Numărul de înmatriculare al autovehiculului Tipul şi culoarea autovehiculului Avariile rezultate în urma accidentului Semne particulare (modificări aduse caroseriei, surse de lumină auxiliare, dungi etc.)

Date despre conducătorul auto şi ocupanţii autovehiculului implicat în accident Direcţia în care a plecat!

Pentru a depista infractorul şi a face dreptate, AVEM NEVOIE DE DVS.! Contactaţi cât mai repede poliţia rutieră sau anunțați evenimentul prin apelul unic 112!

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.