Este doliu la Școala Gimnazială “Prof. Mihai Emilian Mancas” din Comuna Dobreni. Una dintre cele mai apreciate educatoare a încetat din viață înainte de vreme. Este vorba despre educatoarea Irina Sandu, care a deschis calea spre educație și învățătură pentru zeci de generații de copii, cei mai mulți dintre ei, adulții de astăzi.
Vestea a lovit cumplit în întreaga comună, Irina Sandu fiind extrem de iubită atât de copii cât și de părinți pentru profesionalismul și blândețea cu care și-a pus amprenta pe formarea caracterelor viitorilor oameni mari. Doamna educatoare a părăsit lumea noastră și a celor mici, cărora le-a dedicat întreaga viață, miercuri, 24 mai, la un spital din Iași, în urma unei necruțătoare boli cu care s-a luptat un an de zile. Avea 59 de ani și ieșise la pensie de doar doi ani. Cu 3 zile înainte, trecuse la cele veșnice și mama ei, de care era foarte apropiată.
Colectivul Școlii Gimnaziale “Prof. Mihai Emilian Mancas” Comuna Dobreni, anunță cu durere în suflet trecerea la cele veșnice a colegei noastre, educatoarea SANDU IRINA.
A educat zeci de generații, sute de elevi carora le-a purtat mana și au ajuns oameni respectați. A lăsat un gol imens în inimile celor ce am iubit-o și pretuit-o.
Drum lin printre stele, draga noastra doamnă educatoare și Dumnezeu sa vă dea odihnă veșnică!
Cei care vor sa-i aduca un pios omagiu, o pot face la capela Bisericii Trei Ierarhi (în spatele Hotelului Ceahlau), unde va fi depusa din aceasta seara, 25 mai”, transmite Dana Secară, directoarea Școlii Dobreni.
Ionuț CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.