Ioan Lăzăroaei (cunoscut printre colegi ca nea Nelu), unul dintre cei mai vechi taximetriști din Piatra Neamt, a trecut la cele veșnice, în urma unei boli necruțătoare. În vârstă de 61 de ani, era si unul dintre liderii de sindicat (CNSLR Frăția, Neamț- Sindicatul Taximetristilor), acesta implicându-se ori de câte ori era nevoie, in apărarea drepturilor colegilor săi.

Coleg, mentor, lider. Un OM care a fost aproape de nevoile semenilor, pentru care nu a contat ca e noapte, ca e viscol, ca e o problema juridica. Un bun mediator, aproape de colegi, asa a fost văzut Nelu Lazaroaei.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Alături de familie este întreg colectivul de la Taxi Luca. Pios omagiu!”, este mesajul de condoleante transmis de Taxi Luca.

Nu poti relata in cateva cuvinte viata unui om, dar cu siguranta poti aminti ce i-a calauzit pasii in viata asta scurta. A fost bun, cinstit si corect, un prieten de incredere, un om hotarat, energic si cu multa vointa. Un om devotat si sensibil, generos si apreciat, un ajutor de nadejde. Dumnezeu sa-l ierte! Cu stima si respect celui care a fost IOAN LAZAROAEI!”, transmite și Emil Huțanu, de asemenea, unul dintre cei mai vechi taximetristi din Piatra Neamt și bun prieten cu cel care a fost Ioan Lăzăroaei.

Conform apropiatilor, trupul neînsuflețit va fi depus marți la biserica Almaș, iar înmormântarea va avea loc joi, la ora 12:30 la mânăstirea Almaș.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.