S-a facut patinoar in aceasta dimineata in jurul orei 8, intr-o intersectie foarte aglomerata din Piatra Neamt.

Un ”Dorel” de la Apaserv, a deschis un hidrant si a lasat apa sa curga pe trotuar si pe carosabil in intersectia strazilor Ozanei si Dimitrie Leonida, cunoscuta ca intersectia de la Bradet. Evident ca la -2 grade Celsius, nu a durat prea mult pana sa inghete apa pe mai multe portiuni, atat pe trotuar cat si pe toata lungimea strazii Ozanei si pe strazile Dimitrie Leonida si Dr. Ghe. Iacomi.

Contactat de tvmneamt.ro, directorul Apaserv, Vlad Angheluta a spus ca nu stie sigur daca hidrantul a fost deschis de un lucrator Apaserv, dar va verifica. El a mai spus ca astfel de operatiuni au loc atunci cand se fac aerisiri sau pregatiri pentru interventii. Dar pana sa revina directorul Apaserv cu rapsunsul, remarcam ca la ora 8:20, Apaserv anunta ca pentru remedierea unei avarii se va opri apa pe strazile Ozanei si pe Dr. Ghe. Iacomi, adica exact acolo unde s-a dat drumul la hidrant. Desi se putea conecta un furtun si apa putea fi deversata direct intr-un canal, Dorel de la Apaserv a ales sa lase apa sa curga la intamplare, punand in pericol traficul rutier.

La ora redactarii, la fata locului erau utilaje Publiserv care imprastiau sare si material antiderapant in intersectie si pe cele 3 strazi afectate, a declarat Marius Ghinet, directorul tehnic Publiserv SA.

Ionut CORFU (sursa foto: martor)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.