In tot cartierul Darmanesti apa se furnizeaza cu presiune redusa sau chiar deloc la aceasta ora, dupa ce un muncitor al unei companii de constructii a spart o magistrala Apaserv din centrul orasului Piatra- Neamt.

Incidentul s-a petrecut in aceasta dimineata (7 februarie) pe B-dul Republicii la santierul cladirii Inspectoratului De Stat in Constructii, langa sediul Telekom unde lucreaza o firma privata. Un utilaj a atins magistrala in timpul unor sapaturi si Apaserv anunta ca ”...din cauza unei avarii la reţeaua de apă, provocată de către o firmă terţă, va furniza apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Piatra Neamţ, fiind posibilă sistarea totală a furnizării apei potabile, astăzi, 07.02.2018, între orele 09:00-16:00”

Loading...

Directorul Apaserv, Vlad Angheluta a declarat este posibil ca situatia sa fie remediata si mai devreme, respectiv la ora 14, la fata locului fiind trimise mai multe echipe ale companiei furnizoare de apa.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. „Exceptând cartierul Dărmănești” înseamnă că eu am apă gârlă, cu presiune, la et. 7, în Dărmănești. În restul orașului o fi problema. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ