Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț documentează activitatea infracțională a unui tânăr de 22 de ani, din Bodești, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

La data de 15 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 de ani din Piatra Neamț, despre faptul că este ameninţat de o altă persoană.

Echipajele de poliţie s-au deplasat la fața locului, identificând două persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 43 de ani din Piatra Neamț și un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Bodești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce bărbatul de 43 de ani se deplasa cu bicicleta pe traseul spre dealul Cozla a fost ameninţat cu exercitarea unor acte de violenţa de natură să  îi producă o stare de temere, de către tânărul de 22 de ani .

Pe parcursul altercației, tânărul de 22 de ani ar fi utilizat un briceag cu care ar fi secţionat o anvelopă a bicicletei.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, polițiștii  întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare şi distrugere.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.