IPJ Neamt a deschis un dosar penal pentru falsificarea votului consilierilor locali la Primaria Poiana Teiului, jud. Neamt. Faptele s-au petrecut in sedinta din 31 martie 2017, cand un proiect de hotarare initiat de primarul PSD Ana Ancuta a fost respins iar in documentele oficiale a aparut ca aprobat cu unanimitate de voturi (Vezi AICI VIDEO si alte detalii!). Hotararea prevedea organizarea unui concurs pentru ocuparea a patru posturi in cadrul primariei. Surse din interiorul primariei spun ca s-a fortat trecerea hotararii, pentru ca cel putin un post era cu dedicatie pentru o anumita persoana.

In dosar au fost deja luate primele declaratii vineri (25 august). Acesta a fost deschis dupa ce tvmneamt.ro a trimis o sesizare la Ministerul Afacerilor Interne. Sesizarea a fost facuta dupa ce am constatat ca prefectul Vasile Panaite nu a dat importanta acestui caz, preferand sa-l treaca sub tacere, desi prefectul este ”garantul respectarii legii”. (Vezi- Falsul de la primarie, un subiect prea delicat pentru prefectul Panaite)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. De ce nu verificati daca prefectul are lucrari pe firma lui la Poiana Teiului? Si veti avea explicatia. Aratati-le ca nu ne pot desconsidera. Din pacate doar ceea ce a mai ramas din presa corecta ne mai apara de hoti si nemernici. Felicitari. Verificati ca aveti suficiente surse si daramati-le sistemul. Aratati-i sa-i vada toata lumea.

  2. Dragi locuitori ai comunei,am si eu o nelamurire in ceea ce priveste activitatea actualei conduceri a primariei P.T…de ce ”lumea,,ati observat bine are inconveniente cu actuala conducere care are putin timp de cand conduce comuna..si fosta conducere care slava domnului a avut timp si situatie …si cand spun situatie adica au avut din ce sa faca foarte multe pentru comuna….nu vreau sa tin apararea nici unuia dintre primari dar va spun in cunostinta de cauza ,ca oamenii din jurul lor unii cu situatii si cu ”pile,,stiu ei pe unde …nu vreau sa ma dau mare dar cam cunosc mersul aproximativ al tuturor….
    . daca s-ar scotoci ptr fiecare in parte multe vile ,pamanturi,masini…si multe perechi de catuse ar putea fi folosite ptr a se rezolva problemele in zona…dar autoritatile sunt nepasatoare sau nu au probe la dosare..sau intervine X ptr Y ….Pe scurt cand o sa vina ziua sa conduca cineva comuna sa fie cat de cat treburile ok iar oamenii comunei sa discute deschis la primarie sau au dreptul sa ceara sedinta publica sa poata face cunoscute neajunsurile comunei cu prezenta primarului… çonsilieri…etç nu doar vb de ocara pe fb…ca nu se rezolva nimic.DRAGI LOCUITORI AI COMUNEI POIANA TEIULUI AVETI DREPTURI….invatati sa le folositi .TIN SA REPET NU TIN PARTE NICI UNEI PERSOANE DIN FOSTA SAU ACTUALA CONDUCERE DAR…..TREBUIE ASCULTATA SI VOCEA CELOR CE V-AU ALES…..NU MA REFER LA PERSOANELE CU RELE INTENTII…VA MULTUMESC CU STIMA ..Adrian..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.