Scandalul traficului de copii in care au fost implicati oameni politici si patroni de presa ia amploare. Potrivit unor surse judiciare, Parchetul General se autosesizeaza in legatura cu modul in care au fost instrumentate doua dintre cazurile rasunatoare de trafic de copii de la noi din tara. In urma cu mai bine de zece ani, jurnalistii au facut dezvaluri incendiare despre Klaus Iohannis si Cristi Burci, insa atunci nu s-a intamplat nimic.

Ancheta ar putea avea un impact puternic in cazul lui Klaus Iohannis. Candidatul la prezidentiale a fost in anii 90 in centrul unui scandal privind adoptia a trei copii din judetul Sibiu. S-au facut atunci chiar si doua plangeri penale pe numele sau. Rudele copiilor spun ca nu mai stiu nimic de soarta lor si ca primarul Sibiul a refuzat sa ii ajute sa-i revada.

Si mogulul media Cristian Burci a fost luat in vizorul DIICOT dupa mediatizarea unui reportaj facut de o televiziune americana. Acesta a fost filmat cu o camera ascunsa in timp ce intermedia cumpararea unui copil roman de catre o familie de americani.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.