Comunele Dobreni si Bodesti raman fara apa incepand de astazi, pentru cel putin 24 de ore. Motivul invocat de Apaserv, este o avarie la reteaua de curent electric, desi in zona nu au fost inregistrate astfel de probleme in ultimele ore. ”Urmare a unei avarii apărute la rețeaua publică de energie electrică ce asigură funcționarea sistemului de pompare a apei potabile în comuna Bodești, Compania Județeană Apa Serv S.A este pusă în situația neplăcută de a anunța întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în comunele Bodești și Dobreni, începând de astăzi, 18.03.2021 și până în data de 19.03.2021.

Furnizorul de energie electrică estimează reluarea furnizării seviciului astăzi începând cu ora 16.00.

Ținând cont de timpul necesar pentru refacerea rezervelor de apă brută în vederea potabilizării, estimăm reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în parametri optimi în data de 19.03.2021 începând cu ora 10.00”, anunta Apaserv.

Si in Piatra Neamț se opreste apa astăzi, 18.03.2021, între orele 09.30-14.30.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Jiului, Oltului, Siret, Mureș, Putnei, Sucevei, Milcov, Trotuș, Banatului, Zefirului, Terasei, Moldovei, Mărăști, Pescăruș, Prieteniei, Cracău, Munteniei, Dunării, Alianței, 1 Mai, Izvoare.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.