Doua femei sunt cautate de politisti si se cere sprijinul cetatenilor pentru identificarea lor. Cele doua au gasit bunuri pe care si le-au insusit, informeaza IPJ Neamt:

”Polițiștii nemțeni solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre persoanele din imagini. Acestea au fost surprinse de camerele video ale societăților în sediul cărora s-au produs faptele.

Astfel, în primul caz de însușire a bunului găsit, în data de 31.03.2017 o femeie în jurul vârstei de 60 de ani a preluat un telefon mobil uitat pe tejgheaua unei farmacii.

În cea de-a doua situație, o altă femeie în jurul vârstei de 50 de ani și-a însușit fără drept un telefon uitat pe un birou de relații clienți, fapta având loc pe data de 23.05.2017.Rugăm cetățenii care cunosc aceste persoane şi pot oferi detalii, să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamț, pe numărul de telefon 0233/211113 sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Reamintim că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau a dispune de acel bun ca de al său, constituie infracțiunea de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și se pedepsește cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.