Două fete de 11 și de 15 ani sunt urmărite penal după ce au jefuit un bărbat de 73 de ani din Tg. Neamț. Cele două minore, însoțite de o tânără de 27 de ani, au intrat în casa bărbatului, căruia i-au furat chiar și alimentele. Cel mai probabil, având vârste atât de fragede, cele două mici infractoare nu vor răspunde penal. Doar tânăra de 27 de ani a fost reținută de polițiști. ”La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, de către un bărbat de 73 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la datele de 26 aprilie a.c. și 1 mai a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 11 și 27 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi pătruns prin efracție, în imobilul bărbatului de 73 de ani, de unde ar fi sustras suma de 1.700 de lei, două telefoane mobile, produse alimentare și o alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

În baza probatoriului administrat, față de tânăra de 27 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, față de celelalte două persoane minore urmând a fi propusă soluție legală.

Totodată, au fost informați reprezentanții DGASPC Neamț. Aproximativ 30% din prejudiciul produs a fost recuperat de polițiști”, transmite IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.