Două incendii au avut loc astăzi, 20 august, în cimitirul Pietricica din Piatra Neamț. În urmă cu 4 zile, s-a mai produs un incendiu în același cimitir, motiv pentru care pompierii ISU Neamț au declanșat o acțiune de control la acest obiectiv.  ”La ora 13:31, pompierii au fost anunțați despre producerea unui incendiu în Cimitirul Pietricica. La locul indicat pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și au stins incendiul, în urma căruia au ars deșeuri și vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise, de la o lumânare/ candelă.

La ora 18:05, pompierii au fost anunțați din nou că s-a produs un incendiu în Cimitirul Pietricica. De această dată, incendiul se manifesta pe o suprafață mai mare și bătea vântul. Din acest motiv, au fost alocate două autospeciale de stingere. Cauza probabilă de producere a fost aceeași.

Imediat după producerea primului incendiu, un cadru al Inspecției de prevenire a executat o misiune de informare preventivă în obiectiv și a discutat cu personalul destinat pazei obiectivului. Pe parcursul zilei de mâine unitatea noastră va finaliza controlul la acest obiectiv, urmând să vă informăm asupra rezultatelor acestuia”, a declarat mr. Andrei Grancea- ISU Neamț.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.