Două incendii s-au produs simultan aproape de miezul nopții trecute, unul la Turturești și unul în comuna Bahna. În ambele cazuri, flăcările au izbucnit de la scurtcircuite electrice.

La ora 23:28, prin apel 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință situată în localitatea Țuțcanii din Vale din comuna Bahna.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bahna și SVSU Moldoveni și Detașamentul de Pompieri Roman.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la altă anexă din gospodărie.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: acoperișul pe o suprafață de 80 mp și bunurile aflate interiorul camerelor.
Doi bărbați de 55 și 51 ani ce au suferit atacuri de panică au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, dar au refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric

***

La ora 23:58, prin apel 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă P+M situată în localitatea Turturești din comuna Girov.

La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei și la o terasă din lemn alipită de casă.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 200 mp din acoperiș (construit din lemn și acoperit cu tablă), bunuri aflate în mansardă (mobilier, electrocasnice, materiale textile, etc) și terasa din lemn.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. Nu au fost victime”, a transmis ISU Neamț.

I.C. (foto ISU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.