Două locuințe au fost cuprinse de flăcări în același timp noaptea trecută, în jurul orei 22, la Păstrăveni și la Timișești. Un incendiu a izbucnit de la jarul căzut din sobă, iar celălalt, de la coșul de fum. ”La ora 21:41 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată în comuna Păstrăveni.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Păstrăveni și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unei camere și la podul locuinței cu posibilități de generalizare. Persoanele din interiorul locuinței erau evacuate.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars bunurile din interiorul unei camere (mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic) și s-a deteriorat tavanul acesteia.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

***

La ora 22:10 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată în comuna Timișești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Timișești și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul locuinței cu posibilități de generalizare.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în căruia a ars acoperișul locuinței (construit din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat”, a transmis ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.