Polițiștii au depistat două persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisoare. Acestea au fost conduse și depuse la Penitenciarul Bacău.  

La data de 4 iulie a.c, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Boghicea, pe numele căruia era emis de Judecătoria Roman un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 3 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 15 mai 2016, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei persoane din Boghicea, unde ar fi lovit-o cu o unealtă agricolă, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile îngrijiri medicale.

În cursul aceleiași zile, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 22 de ani, din Piatra Neamț. Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 4 luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

În fapt, la data de 18 aprilie 2015, în timp ce tânărul conducea un autoturism pe DN 15D, în afara localității Trifești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, moment în care a pierdut controlul asupra vehicului și a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane și vătămarea corporală a altor două.

În ambele situații, polițiștii i-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: I.P.J Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.