Doua noi proteste impotriva masacrarii padurilor, vor avea loc saptamana asta in Piatra- Neamt.

Unul se va desfasura maine, joi 1 septembrie in fata Prefecturii Neamt, in intre orele 11:00- 12:00 si al doilea va fi duminica, 4 septembrie in fata Teatrului Tineretului, intre orele 18:00- 20:00.

Anuntul este facut de Bacosca Antonela Iustina, care este si organizatorul acestor proteste, ce au loc aproape saptamanal:

Am obtinut autorizatiile pentru protestele impotriva taierilor ilegale si abuzive de masa lemnoasa. Cele doua actiuni, la care va invitam si pe dumneavoastra sa participati, cetateni ai judetului Neamt, vor avea loc:

1. Joi, 01.09.2016, in intervalul 11.00-12.00, in fata sediului Prefecturii -Neamt;

2. Duminica, 04.09. 2016, in intervalul 18.00-20.00, in fata T.T. din Piatra Neamt.

Jaful trebuie sa inceteze si cei care ne conduc trebuie sa-si intoarca fata catre popor!

Solicitam, de urgenta, luarea de masuri in ceea ce priveste taierea arborilor de pe proprietatile statului dar si de pe proprietatile private, cat si verificarea transporturilor de masa lemnoasa pe raza judetului Neamt.

Una din cerinte ar fi ca in perioada urmatoare, din ordinul prefectului judetului Neamt, avand in vedere situatia alarmanta a taierilor de arbori, sa fie controlate toate transporturile de masa lemnoasa, fie ca sunt ziua ,fie noaptea, fie cu transport pe drumurile publice sau pe cel feroviar. Saptamanal, politia sa realizeze un comunicat de presa cu ce au descoperit in teritoriu. In alta ordine de idei, masa lemnoasa confiscata si depoizitata la IPJ Neam sa fie data ca si subventie familiilor nevoiase, institutiilor de invatamant din mediul rural, caminelor de batrani si centrelor de ingrijire a persoanelor aflate in dificultate.

STOP TAIERILOR ILEGALE SI ABUZIVE DE MASA LEMNOASA!

Doamne, ajuta!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.