Două persoane au suferit arsuri în urma unui incendiu provocat intentionat ieri seară, la o casă din comuna Bahna. ”Prin apel la 112, la ora 18:19 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în comuna Bahna.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Moldoveni.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiș și în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: 170 mp din acoperișul casei (confecționat din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) și bunurile din cele două camere (mobilier, articole de îmbrăcăminte și obiecte de uz casnic).

Doi bărbați (de 73 și 51 de ani) au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și feței. Aceștia au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportați la CPU Roman.

Acţiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

”08.03.2023, ora 18:18, Bahna – Ţuţcanii din Vale, incendiu cu 2 victime:
– victimă sex masculin, 73 ani, diagnostic: arsură prin flacără gr. I-II facială şi cervicală anterior; victima a fost preluată de un echipaj EPA, predată unui echipaj cu medic şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman; din CPU s-a efectuat transferul interclinic la Iaşi cu un echipaj cu asistent medical;
– la ora 20:06 s-a primit o solicitare pentru a doua victimă a incendiului; victimă sex masculin, 51 ani, diagnostic: arsură gr. I, aprox. 9% antebraţe; victima a fost
preluată de un echipaj EPA şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman”, a transmis SAJ Neamț.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.