Recent iesit din puscarie, Liviu Dragnea îi dă prima ”educativă” baronului inculpat Ionel Arsene, unul dintre cei mai apropiati oameni ai săi, cu care-si petrecea vacantele in destinatii exotice. Intr-un interviu acordat unui post central de televiziune, Dragnea a spus ca Arsene a insistat vehement pentru numirea Vioricăi Dăncila in fruntea guvernului PSD. Un coleg a insistat în permanenţă ca pe acea listă să fie trecută şi Viorica Dăncilă, este un om pe care cred că îl cunoaşteţi, domnul Ionel Arsene, acum e preşedinte de Consiliu Judeţean la Neamţ. A insistat într-una.

În final, după câteva ore de discuţie, am ajuns toţi la concluzia că a doua zi o să propunem colegilor din Comitetul Executiv Naţional ca şi variantă pe Carmen Dan.

Au plecat toţi şi, cu totul întâmplător, domnul Ionel Arsene a mai rămas, insistând, totuşi, să mergem cu Viorica Dăncilă. Sigur că decizia finală de propunere nu a fost a lui, a fost a mea. Ne-am despărţit pe la 3 dimineaţa, la 5 şi ceva m-am trezit şi am tot analizat, în sfârşit, am rămas cu ideea Viorica Dăncilă, a declarat Liviu Dragnea.

In primul interviu de dupa iesirea din puscarie, Dragnea a declarat ca Viorica Dancila era controlata de servicii. Acesta a mai spus ca intreaga conducere a PSD, dar si aproape toti liderii judeteni ai PSD sunt controlati de servicii si sunt vinovati pentru situatia in care a ajuns acum Romania. Ionel Arsene este liderul PSD Neamt si face parte si din conducerea PSD la nivel national, ca membru CEX.

În luna septembrie, jurnalistul clujean Liviu Alexa, scria intr-un articol de presa, ca procesul in care Arsene este judecat pentru fapte de coruptie, este tergiversat (aproape 40 de amanari in peste 4 ani) cu sprijinul serviciilor. Mai multe amanunte AICI Ionel Arsene, baronul Neamtului, si minunea dumnezeiasca de la Manastirea Sfantul Vasile cel Mare din Bodesti

Vezi si

Și tăcerea-i un răspuns. Arsene nu comenteaza afirmațiile lui Dragnea, cu liderii județeni PSD controlați de SRI

Arsene, concediu cu Dragnea în destinații exotice, toată luna ianuarie

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.