Dragoş Chitic: “Administraţie în interesul cetăţeanului, nu patimi şi orgolii politice”
Bogdan Gavrilescu: “banii judeţului trebuie împărţiţi după criterii corecte şi clare între localităţi”
Echipa PMP formată din Dragoş Chitic, primar al municipiului Piatra Neamţ şi candidat pentru un nou mandat, şi Bogdan Gavrilescu, viceprimar şi candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, promite că în următorul mandat nemțenii vor avea parte de administratie făcută exclusiv în interesul cetățenilor, fără patimi și orgolii politice. ,,De multe ori în ultimii ani oraşul Piatra Neamţ şi pietrenii au avut de suferit din cauza lipsei unei colaborări corecte cu instituţia care conduce judeţul, Consiliul Judeţean Neamţ. Banii județului trebuie împărțiti între localitățile componente după criterii corecte și clare.
Trebuie să dispară situațiile, întâlnite în ultimii ani, în care o comună să primească mai multi bani decât municipiul reședință de județ.Totodată, trebuie ca oamenii să știe că sunt servicii publice importante pentru populatia județului, inclusiv pentru pietreni, care sunt oferite de entități subordonate Consiliului Județean Neamț: serviciul de furnizare a apei,transportul public, serviciile spitalicești, etc.
Toți nemțenii beneficiari ai acestor servicii au decontat managementul defectuos al societăților și institu]iilor care oferă aceste servicii. În calitate de președinte al Consiliului Jude]ean Neamț voi fi un partener corect pentru toate localitățile din componența județului și mă voi implica pentru ca serviciile subordonate Consiliului Județean oferite nemțenilor să fie de  calitate și la prețuri accesibile pentru cetățeni”, a declarat Bogdan Gavrilescu.
Când politicienii nu înţeleg că datoria lor este să facă administraţie în interesul oamenilor şi se lasă conduşi de patimi, de orgolii politice, cel care are de suferit este cetăţeanul. Nu pot fi puse în practică proiecte, resursele nu pot fi administrate corect şi în interesul comunităţii iar viaţa de zi cu zi a oamenilor are de suferit.
În mandatul meu de primar al municipiului Piatra Neamţ am traversat, din păcate,  momente în care unii politicieni conduşi de orgolii sau interese străine de interesul cetăţeanului au blocat proiecte pe care pietrenii și le doreau a fi puse în practică. Exemplul redeschiderii Pieţei Centrale este doar unul. Pietrenii îşi amintesc cu siguranţă câtă opoziţie au făcut unii, blocând sau amânând definitivarea caietului de sarcini pentru licitaţie, apoi a licitaţiei în sine, ţinând luni bune închisă piaţa pe care pietrenii o doreau redeschisă. Am reuşit, cu ajutorul pietrenilor, să redeschidem piaţa şi să le oferim un loc unde îşi pot face cumpărăturile în condiţii civilizate.
O altă bătălie pe care am înţeles să mi-o asum alături de pietreni a fost cea împotriva majorării preţului la apă şi canalizare. În calitatea mea de primar al acestui oraş am luptat şi voi lupta cu toată energia, folosind toate mijloacele permise de lege, pentru ca pietrenii să beneficieze de tarife corecte la apă şi canalizare, să nu deconteze populaţia administrarea ineficientă a companiilo r furnizoare de servicii publice din subordinea Consiliului Judeţean Neamţ. Este anormal ca într-un judeţ în care populaţia are cele mai mici venituri din ţară, preţul apei să fie între primele locuri în clasamentul naţional. Şi exemplele pot continua.
Acestea reprezintă câteva dintre argumentele pentru care îl susțin și îl recomand pe colegul meu, Bogdan Gavrilescu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Echipa formată din Dragoş Chitic, primar al municipiului Piatra Neamţ şi Bogdan Gavrilescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, va fi una care va face doar administraţie eficientă în interesul dumneavoastră.
Am dovedit acest lucru în mandatul în care am colaborat pentru administrarea municipiului şi vă solicităm să ne acordaţi încrederea şi pe viitor, pentru următorul mandat. De aceea fac apel la dumneavoastră, pietrenii cu care am colaborat mereu, să veniţi alături de echipa pe care v-o propunem, echipa Partidului Mișcarea Populară, o echipă care îşi doreşte să facă din Piatra Neamţ un oraş de 10+ și din judeţul Neamţ un judeţ de 10+”, a declarat Dragoș Chitic.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.