Dragos Chitic a anuntat astazi ca nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al orasului Piatra- Neamt, la alegerile locale de anul viitor. Anuntul primarului era destul de previzibil, avand in vedere recenta condamnare nedefinitiva din dosarul schimburilor de terenuri. ”Pentru a nu lăsa loc de interpretări sau speculații! În contextul actual candidatura la funcția de primar al municipiului Piatra Neamt în anul 2020 nu este o opțiune pentru mine.

Îmi voi duce până la capăt acest mandat, cu aceeași determinare ca până acum și voi fi alături de PNL Neamț pentru câștigarea alegerilor locale în 2020.

Ma voi implica pentru ca la conducerea primariei Piatra Neamt, după alegerile locale din luna iunie 2020 să fie o echipă liberală care să continue parcursul bun al orașului din ultimii ani, să finalizeze proiectele începute și să implementeze cu succes proiectele europene pregătite în acest mandat, proiecte care pot dezvolta accelerat municipiul Piatra Neamt în urmatorii trei ani”, a declarat astazi Dragos Chitic.

Ramane de vazut cine va candida din partea PNL la alegerile locale din 2020, pentru functia de primar de Piatra- Neamt. Potrivit unor surse, unul dintre cei cu sanse destul de mari la candidatura, ar fi fostul prefect, Vasile Panaite.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Sa continue parcursul bun al orașului din ultimii ani ? Ce-i drept, se vor bucura copiii de acea toaleta de la scoala renovata complet, fiind unul din marile sale proiecte promise si in campania electorala.

  2. Sunt un locuitor din cartierul Speranta, din cauza ca ai adus TIGANII înapoi in cartier, ai sa primeşti vot când o să zboare porcul, nu meritati nici macar un vot. Ai umplut carierul de tigani. Zici că e cartierul nimănui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.