Dragos Chitic, primarul orasului Piatra Neamt, a anuntat in urma cu scurt timp, rezultatul testului coronavirus, acesta fiind negativ. A durat nu mai putin de 4 zile din momentul recoltarii probelor, iar la aceasta ora mai sunt sute de teste din judetul Neamt al caror rezultat intarzie sa apara.

De astazi, primarul Chitic se poate intoarce la munca, pentru ca nu mai este nevoie sa stea in izolare, transmite acesta pe contul lui de facebook.

Dragos Chitic: Am fost informat oficial că rezultatele testelor privind infectarea cu coronavirus, pentru mine și soția mea, sunt negative. Am fost deasemnea informat oficial că, în conformitate cu procedurile actuale, se încheie începând de astăzi autoizolarea mea și a membrilor familiei mele la domiciliu. Am fost tot timpul încrezător că va fi bine în ce mă privește, dar mă bucur cel mai mult pentru numeroasele persoane cu care, prin natura funcției pe care o ocup, am intrat în contact și care din acest moment pot fi liniștite. Sunt alături de pietrenii declarați infectați cu coronavirus și le doresc însănătoșire grabnică.
Fac în continuare un apel la calm, la un comportament rațional dar și la a da dovadă de multă responsabilitate.

Trebuie să rămânem în alertă, situația generată de coronavirus este în continuare destul de gravă, atât la nivel mondial cât și național, iar pericolul infectării rămâne încă prezent în orice moment pentru fiecare dintre noi.Trebuie să respectăm cu toții, cu strictețe, regulile de autoprotecție, recomandările și măsurile impuse de autoritățile statului.
Împreună vom reuși să trecem cu bine peste aceste momente dificile!
Atât eu cât și colegii mei din primărie suntem mobilizați la maximum în această perioadă pentru a preveni infectarea populației orașului și pentru a sprijini pietrenii care, din cauza fenomenului coronavirus, au nevoie de ajutor.
Vă doresc multă sănătate tuturor!

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.