Primarul Dragos Chitic a anuntat astazi intr-o conferinta de presa, ca strandul din Piatra- Neamt se va deschide pe 1 iunie. Este la doilea an de cand strandul a revenit in administrarea Primariei Piatra Neamt, iar Dragos Chitic a anuntat ca s-au facut investiti majore in igienizare, in spatiile de cazare si mobilier. ”Sambata  1 iunie deschidem oficial strandul municipal, zona de bazine si plaja. Este al doilea an in care strandul este in administrarea directa  a Primariei Piatra Neamt , aspectul bazei de agrement este mult imbunatatit iar calitatea serviciilor a crescut. Nu o spun numai eu ci si persoanele care acceseaza strandul in numar din ce in ce mai mare.

Sunt pe final pregatirile necesare, s-au facut numeroase lucrari si in aceata primavera, au fost reparate si igienizate si spatiile de cazare, sunt asigurate serviciile medicale de prim ajutor iar toate spatiile de alimentatie publica sunt inchiriate si deschise la un nivel peste anul  anterior asigurat de prezenta unor operatori renumiti in domeniu.In aceasta primavara am achizitionat 400 de sezlonguri noi care inlocuiesc sau completeaza sezlongurile existente ajungand  acum la un numar total de 1000 de sezlonguri , numar in care este inclusa si zona VIP”, a declarat Dragos Chitic.

Totodata, va fi introdusa o linie de microbuz pentru transport in comun, cu statie in incinta strandului. Tarifele de acces la bazine raman nemodificate fata de anul trecut, iar accesul pietonal in strand va fi gratuit. ”Va fi introdusa incepand cu acest sezon  o linie de microbuz dedicata strandului, cu statie de imbarcare chiar in incinta complexului de agrement , o facilitate de transport public pentru cei care vor sa se deplaseze la strand si in zona Batca Doamnei.

Noul traseu va fi operational in perioada 1 iunie-31 august  si va lega zonele 1 Mai si Maratei de strand si Batca Doamnei .

Zona de bazine se deschide oficial la fel ca in fiecare an la 1 iunie dar si pana acum in zilele cu vreme buna din aceasta primavara sute de persoane au ales  sa petreaca timpul liber in strand iar  in ultimile  weekenduri  strandul a fost ales ca zona de petrecere a timpului liber de un numar foarte mare de persoane. Ma bucura acest lucru, faptul ca reusim sa crestem prin propria administrare valoarea si atractivitatea acestei importante zone de agrement situate intr-un cadru natural deosebit .

Tarifele de acces la bazine sunt nemodificate fata de anul trecut, pensionarii beneficiază de o reducere de 50%,  iar copii cu vârsta între 0-5 ani au gratuitate la zona de plajă. Accesul pietonal in strand este gratuit”, a mai precizat Dragos Chitic.

Declaratiile complete ale primarului Chitic din conferinta de presa de astazi, pot fi vazute mai jos:

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cei care locuiesc în Dărmănești nu au voie la transport în comun? Trebuie să se deplaseze cu mașina personală dacă vor la ștrand?
    Ah, uitasem!
    Sunt mai multe taxiuri în Dărmănești și trebuie folosite.

  2. Tot ce este gratuit inseamna mizerie si saracie.Reinstituiti taxa de intrare in strand pentru toata lumea, ca sa fie curat si ingrijit.lasati masurile pesediste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.