Dragos Chitic, candidat PMP Neamt, la Senatul României: Moldova trebuie să se dezvolte! Decalajele de dezvoltare dintre regiunile ţării trebuie reduse!
Unul dintre motivele pentru care foarte mulţi dintre tinerii din regiunea Moldovei aleg să plece din ţară este decalajul existent între dezvoltarea diferitelor regiuni ale ţării. Din păcate, Moldova este astăzi una dintre cele mai sărace regiuni din Europa. De altfel, România este pe ultimele locuri în Europa la cele mai multe capitole care ţin de nivelul de trai al populaţiei.
Lucrurile nu mai pot continua în acest mod şi mă voi lupta în Parlamentul ţării pentru dezvoltarea armonioasă a tuturor regiunilor, reducerea decalajelor de dezvoltare existente atât între regiunile ţării cât şi între România şi marea majoritate a ţărilor europene. Românii care locuiesc în regiunea Moldovei merită un trai mai bun, locuri de muncă bine plătite şi respect la ei în ţară, pentru a nu mai fi nevoiţi să plece la muncă în afara ţării. Plecarea masivă a românilor la muncă în străinătate, din cauza condiţiilor de trai precare din ţară, reprezintă o dramă naţională care trebuie stopată.
De la nivelul Parlamentului voi fi o voce care să determine adoptarea unor măsuri urgente pentru ca românii să trăiască mai bine la ei acasă. Repartizarea fondurilor europene cât şi a celor guvernamentale trebuie să ţină cont de decalajele de dezvoltare existente astăzi între regiuni. Zonelor mai sărace trebuie să li se aloce mai multe resurse pentru a ajunge din urmă zonele mai dezvoltate şi a exista un echilibru în privinţa condiţiilor de trai atât între regiunile ţării, dar şi între statele Uniunii Europene.
tvmneamt.ro
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.