Dragos Chitic a demontat astazi intr-o declaratie de presa, ”conspiratiile 5G”. Edilul a spus ca nici in Piatra Neamt nici in judetul Neamt, nu au fost montate pana la aceasta ora, antene cu tehnologie 5G. ”Am vazut in spatiul public cateva afirmatii referitoare la antenele 5G si la faptul ca Primaria Piatra Neamt ar fi autorizat montarea unor astfel deechipamente  in municipiul Piatra Neamt.

Raspund clar si transant. Nu exista nicio antena cu tehnologie 5G montata in Piatra Neamt si nici in judetul Neamt.

In nicio autorizatie emisa de Primaria Piatra Neamt pentru contruirea de antene pentru comunicatii nu este mentionata folosirea de tehnologie 5G. Desi primariile nu aproba tehnologia folosita pe antenele de comunicatii ci doar constructia in sine confirmarea faptului ca nu exista antene 5G pe teritoriul municipiului Piatra Neamt este intarita de autoritatea competenta, ANCOM, care autorizeaza tipul de tehnologie utilizata pentru antenele de comunicatii.

Intr-un raspuns oferit publicatiei Mesagerul de Neamt, careia ii multumesc pentru transmiterea acestui document,  de catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, ANCOM se precizeaza foarte clar :,, Până la sfârșitul lunii aprilie, nu am primit notificări cu privire la instalarea de stații de bază ce utilizează tehnologia 5G în județul Neamț.”

Recomand tuturor celor care lanseaza in spatiul public afirmatii despre subiecte care privesc comunitatea noastra si care pot induce o stare de nesiguranta in randul populatiei, sa se documenteze din surse oficiale, solicitand puncte de vedere de la autoritatile competente”, a declarat astazi primarul Dragos Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.