Dragoș Chitic este candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru încă un mandat de primar al orașului Piatra Neamț, iar președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu, candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Anunțurile pentru candidaturile la cele două funcții administrative importante au fost făcute într-o conferința de presă organizată de Partidul Mișcarea Populară în punctul cel mai important al orașului, la Curtea Domnească, în aer liber. Dragoș Chitic, Bogdan Gavrilescu și Cristian Sauciuc, având alături numeroși colegi din echipa municipală, au vorbit  despre pregătirea partidului pentru  alegerile locale  și proiectele celor doi candidați  pentru municipiul Piatra Neamț și județul Neamț.

https://www.facebook.com/turntv.ro/videos/1447965608729481/

Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț:

Salut alăturarea domnului primar Dragoș Chitic echipei PMP și sunt convins că împreună vom face o echipă puternică, care va câștiga Primăria Piatra Neamț și un număr istoric de consilieri locali și județeni. Domnul Chitic are o vastă experiență administrativă și a demonstrat că este cea mai potrivită persoană să conducă orașul și în următorii 4 ani. Partidul Mișcarea Populară înseamnă o echipă de oameni valoroși, care vor face performanță în administrația din județul Neamț. Sunt președintele PMP Neamț și este firesc să intru în bătălia pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, pentru a dezvolta județul și pentru a crește calitatea vieții nemțenilor.

Cristian Sauciuc, președinte PMP Piatra Neamț:

În calitate de președinte al PMP Piatra Neamț, vreau și eu să salut venirea  domnului primar Dragoș Chitic în această echipă. Interesul comun îl reprezintă dezvoltarea orașului și a județului Neamț, iar în această nouă formulă de echipă, cu  Dragoș Chitic primar și  Bogdan Gavrilescu președinte al Consiliului Județean, am garanția că putem  să facem acest lucru. Așa cum arată astăzi organizația locală, Partidul Mișcarea Populară va scrie istorie la Piatra Neamț și în județul Neamț.

Primarul Dragoș Chitic a vorbit despre nevoia de continuitate la primăria pietreană și despre dezvoltarea orașului în următorii ani:

În primul rând, le mulțumesc colegilor din Partidul Mișcarea Populară pentru acest parteneriat care începe astăzi pentru Piatra Neamț și pentru județul  Neamț. Îi mulțumesc în mod deosebit domnului Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț și viceprimar în funcție al orașului, pentru colaborarea administrativă foarte bună din ultimii 4 ani și pentru deschiderea manifestată pentru noul proiect pe care îl începem acum.

Am găsit la PMP o echipa unită, dinamică  și determinată să implementăm proiectele pregătite  pentru următorii 4 ani. Piatra Neamț are nevoie de continuitate la conducerea Primăriei pentru a consolida normalitatea în administrație, pentru a continua parcursul bun din ultimii ani, pentru a implementa cu succes cele 24 de proiecte europene în valoare de 52 de milioane de euro care au contractele de finanțare semnate în acest moment  și pentru a continua în același ritm atragerea fondurilor nerambursabile care vor genera dezvoltare și progres. Vrem să construim împreună orașul european de care să fim mândri, în care fiecare cetățean să se simtă confortabil și respectat.

În finalul intervenției sale, primarul  Dragoș Chitic a urat succes tuturor candidaților la funcția de primar al municipiului,  dorindu-și ca cel mai bun pentru Piatra Neamț să câștige.

Partidul Mișcarea Populară Neamț este pregătit și determinat să câștige alegerile la Piatra Neamț si să realizeze un scor foarte bun la Consiliul Județean Neamț și în localitățile din județ, care să conteze în realizarea unor majorități solide și constructive, atât în consiliile locale, cât și în Consiliul Județean. Avand sustinerea pietrenilor si a locuitorilor judetului Neamt echipa PMP, cu Dragos Chitic primar, va conduce primaria pietreana in urmatoarii patru ani pentru un Piatra Neamt de 10+ si va contribui decisiv, prin presedintele Bogdan Gavrilescu, la dezvoltarea armonioasa a judetului Neamt, se arata intr-un ocmunicat de presa al PMP Neamt.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Nu, domnule! Dumneata iți dorești continuitate. La butoane. Orașul nu mai vrea atât incompetență.
    Faltele vorbesc în fiecare gura de canal, în fiecare stradă devenită parcare, în sutele de hectare de teren donate amicilor. Nu mai vrem festivaluri cu gogoși, panseluțe fără număr, construcții inutile și mall-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.