Inainte cu cateva ore de startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale, primarul Dragos Chitic declara ca este increzator in victorie. ”Suntem la doar câteva ore distanţă de debutul unei campanii electorale. Au fost finalizate ultimele chestiuni tehnice, cum ar fi tragerea la sorţi a ordinii candidaţilor şi partidelor pe buletinele de vot. Atât eu, în calitate de candidat la funcția de primar, cât și echipa PMP pentru Piatra Neamţ suntem pe poziţia 3 pe buletinul de vot.
Suntem încrezători în victorie și asta pentru că simţim că pietrenii sunt alături de noi, pentru că am avut şi avem un dialog permanent cu ei, pentru că ştim care le sunt problemele şi doleanţele şi pentru că avem soluţii pentru a le rezolva, pentru a transforma Piatra Neamţ într-un oraş de 10+.
Aşa cum am spus şi în momentul în care mi-am anunţat candidatura, urez succes tuturor competitorilor şi fac apel la o campanie curată. Nu ştiu dacă îndemnul meu la o campanie civilizată va avea ecou, deja au putut fi văzute atacuri descalificante din partea unor contracandidaţi, deja s-a aruncat cu noroi şi probabil că se va continua în acest fel. Cât mă priveşte, spun doar atât: în perioada campaniei electorale voi avea doar două priorităţi. Pentru că sunt primarul în exerciţiu principala prioritate va fi administrarea oraşului. Traversăm o perioadă dificilă, suntem în plină pandemie, ne dorim să redeschidem şcolile în condiţii de maximă siguranţă pentru elevi şi ne dorim să fim alături de agenţii economici ameninţaţi de criza economică. Avem soluţii şi le vom pune în practică pentru ca aceste deziderate să se împlinească. A doua prioritate va fi să continui dialogul cu pietrenii, un dialog neîntrerupt pe perioada mandatului meu. Nu voi consuma din timpul alocat pietrenilor nici măcar să citesc sau să aud, toate atacurile murdare de campanie, cu atât mai puțin să le mai şi răspund.
Tot clamează unii că ar trebui ca politicienii să colaboreze indiferent de culoarea politică, să renunţe la atacuri josnice şi să acţioneze împreună în interesul cetăţeanului. Întreb atunci, dacă sunt sinceri, de ce să nu începem această colaborare de azi? E criză, e momentul cel mai bun să fim solidari, oneşti şi preocupaţi exclusiv de interesul cetăţeanului. Chiar, sau mai ales dacă e campanie electorală. Începem un proces democratic la finalul căruia fiecare competitor ar trebui să îşi dorească un singur lucru: pietrenii să fie cîştigători. Eu si echipa PMP pentru Piatra Neamţ vom face o astfel de campanie curată şi suntem convinşi că alături de noi pietrenii vor fi câştigătorii acestor alegeri”, este mesajul primarului Dragos Chitic.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.