Dragos Chitic transmite dupa ce a depus juramantul de consilier local, ca urmeaza sa depuna juramantul si din pozitia de consilier judetean, insa deocamdata nu s-a decis pentru care din cele doua functii va opta, insa in mod sigur, va ramane un om dedicat in continuare comunitatii. Fostul primar de Piatra Neamt este si candidatul PMP Neamt la Senatul Romaniei. ”Emoțiile au fost prezente și când am preluat mandatul de primar dar și când am predat ștafeta noului primar al municipiului Piatra Neamț.
A fost o onoare pentru mine să conduc, cu susținerea dumneavoastră, orașul Piatra Neamț. Au fost peste 12 ani de administrație locală la vârf, în care mi-am dedicat activitatea și priceperea, comunității noastre.
 Mandatele de primar au un început dar și un sfârșit. Important este să lăsăm ceva în urma noastră, să aducem un plus comunității, să încheiem cu fruntea sus și să ne respectăm indiferent de poziția pe care o ocupăm.
 Mulțumesc colegilor din primăria pietreană, tuturor celor cu care am lucrat în această perioadă importantă din viața mea, mulțumesc pietrenilor pentru suștinere, implicare și buna colaborare.
Îm doresc să continue parcursul bun al orașului, să fie implementate cu succes proiectele europene pe care le-am câștigat, proiecte care ar trebui să genereze o dezvoltare accelerată a orașului iar pentru fiecare pietrean să aducă o crestere a calitătii vieții și a gradului de confort.
 Am depus jurământul pentru funcția aleasă de consilier local, luni voi depune jurământul pentru funcția de consilier județean, urmând să optez pentru una dintre cele două poziții.
Indiferent de funcția pe care o voi ocupa rămân un om, la fel ca și dumneavoastră. Un om dedicat comunității noastre, implicat în bunul mers al societății în care trăim. O societate în care trebuie să predomine o atmosferă de colaborare și respect. Dumnezeu să binecuvânteze orașul Piatra Neamț!”, transmite Dragos Chitic.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.