Primarul Dragoș Chitic invită la consultări reprezentanții categoriilor socio-profesionale din Piatra-Neamț

Întâlnirile au drept scop definitivarea priorităților administrației publice locale pentru anul 2020, în vederea întocmirii Programului de Guvernare Locală și vor avea loc după următorul calendar:

  • Marți, 14 ianuarie, ora 14:00 – consultări cu directorii unităților de învățământ, asistenți medicali din școli și reprezentanții centrelor de permanență;
  • Miercuri, 15 ianuarie, ora 14:00 – consultări cu reprezentanții ONG-urilor, instituțiilor de cultură, cluburi sportive, asistență socială, culte;
  • Joi, 16 ianuarie, ora 14:00 – consultări cu reprezentanții Consiliului Local al Tinerilor;
  • Joi, 16 ianuarie, ora 15:00 – consultări cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

Dragoș Chitic: „Am făcut un obicei ca la începutul fiecărui an să organizez întâlniri consultative cu reprezentanți ai categoriilor socio-profesionale din Piatra-Neamț. Dialogul cu cetățenii mă ajută să identific mai ușor problemele care trebuie rezolvate în comunitate și să fim mai eficienți la nivel administrativ. Experiența întâlnirilor din anii anteriori a demonstrat că, în urma acestor consultări, rezultă propuneri interesante, care sunt cuprinse în programul anual de activitate”.

Cetățenii pot transmite propuneri și sugestii, atât pe pagina de Facebook –  Municipiul Piatra-Neamț, la Telefonul cetățeanului – 0233210872, cât și pe site-ul primăriei. Reamintim că prin intermediul aplicației Piatra Neamț CityApp, cetățenii pot sesiza orice fel de problemă apărută prin intermediul modulului sesizări incidente.

sursa: Comunicat de presa, Primaria Piatra Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.