Seara trecută (7 februarie), sediul PSD Piatra Neamț a fost unul dintre locurile în care s-a desfășurat un protest organizat de partidul AUR. Protestul, desfășurat în mod cât se poate de pașnic, a fost împotriva intențiilor Guvernului PSD- PNL, de a comasa alegerile europarlamentare cu alegerile locale.

Astăzi, Dragoș Chitic a făcut o postare pe contul lui de socializare, cu o poză cu sediul PSD Piatra Neamț, însoțită de un mesaj cu aluzie clară la protestul de seara trecută: ”O zonă a orașului drăguță. Și ce mizerie era aseară! Să nu lăsăm pe nimeni să ne păteze urbea!”, a scris fostul primar pe Facebook. În traducere liberă, protestul AUR (o exercitare a unui drept democratic) și/sau participanții la el, sunt o mizerie și o pată pe obrazul orașului. Între timp, după aproximativ o oră de la publicare, Chitic a șters postarea.

Dragoș Chitic a trecut de la PMP la PSD (deocamdată ca simpatizant) în urmă cu două săptămâni și este cotat cu șansele cele mai mari de a fi desemnat candidat din partea PSD la primăria Piatra Neamț.

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, făcea apel la adversarii politici în urmă cu ceva timp, să folosească un limbaj civilizat în disputele cu caracter politic. Și Harpa a criticat protestul AUR de seara trecută, despre care a afirmat că îngroapă democrația. Detalii în articolul de mai jos:

Daniel Harpa, reacție la protestul AUR de la sediul PSD: ”Acele acțiuni demonstrează clar că îngropăm democrația”

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.