Dragos Chitic a adresat astazi un mesaj pietrenilor, dupa înfrângerea suferita în fata lui Andrei Carabelea, candidatul PNL. Chitic multumeste pentru fiecare vot si îl felicita in acelasi timp pe Carabelea. ”Dragi pietreni, Se apropie de final numărarea voturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie. Conform datelor publicate de BEM viitorul primar al municipiului Piatra Neamt este candidatul PNL, Andrei Carabelea.
Îl felicit și îi doresc succes.
Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat.
Vă mulțumesc tuturor pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o de a fi primarul orașului nostru precum și pentru foarte buna colaborare pe care am avut-o cu fiecare dintre dumneavoastră în acest mandat. Au fost 12 ani în care m-am aflat în conducerea orașului, în calitate de primar și de viceprimar. S-a încheiat o etapă din viața mea în care m-am străduit să fac tot ce a fost posibil pentru dezvoltarea orașului și pentru bunăstarea fiecărui pietrean. A fost o adevărată plăcere să cunosc foarte mulți oameni frumoși ai comunitații noastre și să colaborăm.
Îmi doresc mult ca orașul Piatra Neamț să continue parcursul bun din ultimii ani și să se dezvolte mai ales prin implementarea proiectelor europene câștigate.
Eu voi rămâne același om pe care l-ați cunoscut, deschis pentru dialog și implicat în viața comunității noastre. Dumnezeu să binecuvânteze orașul Piatra Neamț! Cu respect,
Dragoș Chitic”, scrie fostul primar.
I.C.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.