Dragoș Chitic, candidat PMP Neamt la Senatul Romaniei:Moldova are nevoie de autostrăzi! Moldova trebuie să se dezvolte!
Două dintre obiectivele Partidului Mișcarea Populară, prioritare pentru țara noastră în următorii ani, sunt dezvoltarea infrastructurii de transport rutier și extinderea rețelelor de utilități: gaze naturale și alimentare cu apă.
România are nevoie de autostrăzi care să scurteze timpii de deplasare și transport și să reduca numărul de accidente rutiere grave. Moldova trebuie să fie legată de vestul țării și de Europa prin drumuri de mare viteză, care vor juca un rol important în atragerea investițiilor, în dezvoltarea acestei regiuni istorice și în reducerea decalajului de dezvoltare existent în prezent față de vest.
Mă voi bate în Parlamentul României, împreună cu colegii mei din PMP, pentru ca Autostrada Unirii (Ungheni-Iași-Târgu Mureș) să reprezinte o prioritate națională și să fie realizată într-un timp cât mai scurt. Dezvoltarea urgentă a infrastructurii de transport rutier, mai ales în ceea ce priveşte reţeaua de autostrăzi, este obligatorie pentru dezvoltarea României.
Un alt obiectiv important al PMP este realizarea unui plan național de investiții în infrastructură prin care să se extindă reţeaua de gaze naturale, într-o primă etapă, la minimum 65% dintre gospodăriile României. Ne propunem deasemenea să extindem rețelele de alimentare cu apă și canalizare, în următorii patru ani, în cel putin 80 % dintre localitățile țării.
Românii merită să aibă acces la utilități care să le asigure un grad de confort similar cu al cetățenilor din țările dezvoltate ale Uniunii Europene
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.