Dragos Chitic a transmis primul mesaj dupa ce a preluat functia de vicepresedinte al CJ Neamt. El precizeaza ca razboiul politic trebuie sa inceteze si CJ Neamt sa actioneze in interesul cetetenilor „De astăzi voi ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.Mulțumesc colegilor din PMP care mi-au susținut candidatura pentru această funcție.

Mulțumesc tuturor colegilor consilieri județeni care mi-au acordat votul.
Voi fi un partener corect pentru fiecare consilier județean indiferent de culoarea politică și, în primul rând, pentru fiecare nemțean.

Gălceava și războiul politic trebuie să înceteze și să trecem la treabă. Împreună trebuie să dezvoltăm județul Neamț și vă asigur că îmi voi folosi experiența de peste 12 ani în administrația publică, pregătirea și priceperea pentru bunăstarea nemțenilor”, spune Dragoș Chitic.

Ramane de vazut daca fostul primar la orasului Piatra Neamt își va putea impune opiniile si ideile in fata lui Arsene, sau va avea soarta PSD-istilor, victime ale liderului lor cu grave derapaje dictatoriale la activ, de pe urma carora au avut de suferit si cei mai multi colaboratori ai lui, care nu s-au ales decat cu gălceavă și război politic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.