Dragos Chitic a lansat primul mesaj public in calitate de candidat PMP la Senatul Romaniei. Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, anunta ca va fi un parlamentar apropiat de oameni, avand in vedere ca in perioada in care a fost primar s-a confruntat cu golurile legislative care duc la disfunctionalitati in administratiile locale si care se rasfrang asupra intereselor populatiei. ”Voi fi un parlamentar apropiat de oameni și de problemele lor!
În toata perioada mandatului meu de primar am avut un contact permanent cu cetățenii orașului, ascultandu-i și implicându-mă în rezolvarea problemelor semnalate. Uneori o piedică în rezolvarea unor probleme este legislația natională deficitară.
 Mă voi lupta, în Parlamentul țării, pentru a corecta deficiențele legislative care genereaza blocaje la nivel local, disconfort pentru cetățeni și disfunctionalităti în diverse domenii.
Voi fi într-un permanent dialog cu nemțenii, pentru a le prelua problemele cu care se confruntă și a le rezolva.
Un parlamentar trebuie să fie în mijocul oamenilor și nu deasupra lor! Vă invit pe 6 decembrie să Mișcăm România!”, spune Dragos Chitic.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.