Primarul Dragos Chitic ar urma sa fie demis prin ordin de prefect, dupa ce la Prefectura Neamt au fost depuse doua sesizari privind schimbarea partidului in timpul mandatului. Sesizarile au fost facute de PNL si Pro Romania. Primarul Dragos Chitic raspunde adversarilor care-l vor demis, considerand ca se apeleaza la interpretarea legii si ca este de fapt tinta unei razbunari pentru ca nu este in partidul care trebuie. Dragos Chitic mai transmite ca pe 27 septembrie pietrenii vor face dreptate, pentru ca primarul este ales de oameni şi nu de politicieni mârşavi.
Iata reactia primarului Dragos Chitic: ”Am văzut că adversarii mei politici îşi doresc cu orice preţ încetarea mandatului meu de primar, pentru că sunt candidat din partea altui partid. În orice ţară civilizată din lume poţi candida de la formaţiunea politică care ţi se potriveşte şi în care ai încredere că poți să iți pui în practică proiectele. În România unii interpretează că nu ar fi aşa. Asta e “politica” la noi, dacă eşti în partidul lor eşti bun, dacă ai altă opţiune politică, nu mai eşti bun şi trebuie să fii hărțuit și să se încerce prin orice mijloace intimidarea ta. Sunt un om puternic si nu mă voi lăsa intimidat, indiferent de metodele folosite.
Unii dintre contracandidaţii mei, văzând că nu au nicio şansă de a mă schimba prin vot, ales de oameni, în mod democratic, apelează la cele mai murdare metode pentru a face acest lucru. Le transmit răspicat: dacă aşa interpretaţi voi legea, atunci încetaţi-mi mandatul, în dispreţ total faţă de ceea ce-și doresc acum cetățenii orașului și ce au votat pietrenii în urmă cu patru ani. Vă veţi bucura doar câteva zile de iluzoria voastră victorie, pentru că pe 27 septembrie pietrenii vor face dreptate. Primarul este ales de oameni şi nu de politicieni mârşavi. După 27 septembrie nicio interpretare subiectivă a unei legi nu vă va mai da dreptul să mă înlăturaţi de la conducerea oraşului.
Aţi oprit mandatele a patru primari, opriţi şi mandatul meu, dar nu aveţi nicio şansă să îi opriţi pe pietreni să îşi aleagă primarul pe care îl doresc. Nu veţi putea niciodată să opriţi furia alegătorilor faţă de mizeriile voastre şi jocurile politice meschine pe care le faceţi. Dacă asta vreți, nu aveţi decât să mă demiteţi printr-o metodă josnică. Pietrenii sunt oameni inteligenţi, care nu se lasă păcăliţi de manevrele voastre politicianiste, ştiu să-şi aleagă, să-şi susţină şi chiar să-şi apere primarul pe care îl doresc. Mai sunt doar câteva zile până la alegeri iar pietrenii vă vor opri prin votul lor să mai faceți abuzuri, să interpretaţi legea după bunul vostru plac şi după cum vă dictează interesele voastre electorale meschine”, scrie primarul Chitic, pe contul de facebook.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.