Dragoș Chitic, vicepreședintele CJ Neamț spune adio PMP și se alătură oficial PSD, deocamdată fără adeziune, ci doar în calitate de simpatizant al social democraților. Daniel Harpa, președintele PSD Neamț, a anunțat într-o conferință de presă, că în urma ședinței de Birou Permanent de astăzi, Chitic a fost desemnat coordonator al organizației PSD Piatra Neamț, adică îl va seconda în toate deciziile pe prefectul Adrian Niță, cel care în prezent este președinte interimar al organizației. ”Domnul Dragoș Chitic va fi coordonator la nivel de municipiu Piatra Neamț, până va avea posibilitatea să vină cu acte în regulă, adică să vină cu adeziune la organizația municipală Piatra Neamț”, a declarat Daniel Harpa.

Harpa a mai precizat că deocamdată nu s-a decis cine va fi candidatul PSD la primăria P. Neamț dintre Chitic și Niță, însă potrivit rezultatelor unui sondaj CURS comandat de PSD, Chitic ar avea 34% intenție de vot, la egalitate cu primarul în funcție, Andrei Carabelea, iar Adrian Niță ar fi cotat cu 28%. La nivel de partide, PSD ar obține 33% din voturi în Piatra Neamț, în timp ce PNL ar obține 30%.

Daniel Harpa a mai anunțat trecerea la PSD în calitate de simpatizanți, a directorului de la Troliebuzul SA, Cristian Sauciuc (PMP) a unui consilier județean PMP, a doi consilieri județeni Pro România, dar și a viceprimarului de Piatra Neamț, Alin Lehăduș, și el, tot Pro România.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Dar lipsește celalalt Vip, baiatul cu hanul😂El nu vine în PSD ca a muls mult de pe urma lor. Aha am înțeles el merge la Haur acolo la aia care au ca spaima limba romana și sapunul😂

  2. Moșneguțul asta trebuie să meargă în părc ,sa plimbe nepoți, nu prea avem alta opțiune ,că să arinjat de așa fel ,încât să alegem tot oameni care au condamnari cu suspendare,A avut grija Arsenie sa pună oameni lor în toate partidele că să nu aibă surprize ,PSD PNL și aur

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.