Dreapta din Piatra- Neamt a dat semne de ”reintregire” joi, 9 mai, cand a avut loc lansarea candidatilor PNL la europrlamentare. La manifestarea de la Sala Polivalenta din Piatra Neamt a participat alaturi de fostii lui colegi din PDL, si PMP-istul Laurentiu Dulama, fost presedinte PMP Neamt si fost candidat la primaria Piatra Neamt in 2016, fost PDL-ist si lacheu al lui Pinalti.

Dupa lansare, Dulama s-a prezentat si la bairamul organizat la Hotel Central de Mugur Cozmanciuc (presedintele PNL Neamt), cu ocazia zilei sale de nastere, unde s-a petrecut pana a doua zi dimineata, la care au participat si Ludovic Orban si Rares Bogdan. Laurentiu Dulama a fost insotit la șprit de inca un PMP-ist, presedinte de organizatie. Cei care au fost prezenti la petrecere spun ca Dulama ar fi facut orice sa intre pe sub pielea conducerii PNL Neamt, chiar cu pretul caderii in ridicol, devenind la un moment dat subiect de glume din cauza atitudinii lingușitoare. El si-a dorit cu ardoare sa ajunga si la masa unde erau liderii nationali PNL, dorind in mod special sa vorbeasca cu Vasile Blaga (PDL), insa fara succes. Dulama pare decis sa tradeze si PMP, chiar daca partidul i-a oferit un loc căldut la Salubritas, dupa ce a fost demis din functia de vicepresedinte al CJ Neamt.

La bairamul lui Cozmanciuc cu peste 200 de invitati, a participat si un alt fost apropiat al lui Pinalti. Este vorba de Dan Misaila (patron al defunctei firme de paza GES Security) , care in cautarea unei umbrele politice, schimba partidele de mai multe ori pe zi. Una dintre atractiile serii a fost si prezența unei fețe bisericești, asadar, chiolhanul de dreapta al lui Cozmanciuc a fost un bun prilej de ”reintregire” a PDL în PNL, dar si de a lua pulsul electoratului crestin ortodox, direct de la sursa.

Contactat telefonic pentru a avea o reactie vizavi de prezenta a 2 membri PMP la o petrecere PNL, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt, a spus ca deocamdata nu vrea sa comenteze subiectul.

Ionut CORFU

 

1 COMENTARIU

  1. Dulama și Sauciuc au fost prezenți și la mitingul PNL de la sala Sporturilor și la chermeza de la Hotel. Ca să înțelegem despre ce e vorba aici ?
    ADMIN: Visarioane, Visarioane… 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.