Mai multe atacuri agresive, prin care se aduc acuzații grave, de natură penală, au fost lansate împotriva firmei Xdatasoft SRL Piatra Neamț, zilele acestea, în diverse medii, chiar și în cea mai înaltă tribună a dezbaterii cetățenești municipale, Consiliul Local Piatra Neamț.

În afirmațiile susținute public este invocat o cauză aflată pe rolul Tribunalului Neamț, în care s-ar afla descrise activități nelegale în care ar fi implicată societatea Xdatasoft SRL, fiind precizat și numărul dosarului: 4374/103/2014.

În respectivul dosar nu apare în nici un fel ca fiind implicată firma Xdatasoft SRL Piatra Neamț. Singurele firme inculpate din respectivul dosar sunt „Best GSG“ SRL, „GiGa Star“ SRL, „Sonic Media“ SRL și „Euromedia TV“ SRL.

Precizăm că nu suntem parte în dosarul la care s-a făcut referire într-o luare de poziție în Consiliul Local Piatra Neamț și că nu am fost citați niciodată să ne prezentăm la ședințele de judecată desfășurate în respectiva cauză.

Este drept, în rechizitoriul întocmit de procurori pentru deschiderea dosarului 4374/103/2014 există două rânduri, doar două rânduri, în care procurorul exprimă o întrebare în legătură cu societatea comercială Xdatasoft SRL, fără însă ca această suspiciune să genereze o acuzație care să atragă vreo calitate procesuală în speța care se judecă la Tribunalul Neamț.

De asemenea, acuzațiile susținute public fac referire la persoana lui Gheorghe Ștefan, care ar fi exercitat un control asupra activității societății comerciale Xdatasoft.

Precizez că, pe toată durata derulării contractului de administrare a parcărilor cu plată orară din municipiul Piatra Neamț, nu a existat nici un fel de legătură între activitatea și operațiunile comerciale desfășurate de Xdatasoft și Gheorghe Ștefan, precum și nici o imixtiune a acestei persoane în deciziile pe care le-am luat în exercitarea mandatului de administrator statutar al acestei societăți comerciale.

Întrucât contractul pe care îl are Xdatasoft SRL pentru administrarea parcărilor cu plata orară din Piatra Neamț expiră în curând, ne exprimăm îngrijorarea în legătură cu aceste atacuri, care pot fi menite să afecteze dreptul la propria imagine pe care îl are o societate comercială, mai ales într-un moment special din derularea activității acesteia.

Vilhelm Șfarghie,

Administrator statutar al SC Xdatasoft SRL Piatra Neamț

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.