În timp ce propaganda Arsene-PSD se laudă cu mărețe realizări, un cetătean din judetul lui ”Fapte, nu vorbe”, răbufneste și apeleaza la presă ca la o ultima solutie, privind un drum judetean abandonat de CJ Neamt. Bărbatul care nu doreste să-si faca public numele, este nevoit sa foloseasca zilnic drumul judetean 155B, ce face legatura intre comuna Timisesti- NT si comuna Boroaia- SV.

Alături de mesajul plin de năduf, in care precizeaza că au fost trimise mai multe petitii către Arsene fără niciun rezultat, cetățeanul plătitor de taxe si impozite, a trimis si imaginile care dovedesc că drumul este aproape impracticabil. ”Sa vadă toată tara acest drum județean 155B din județul Neamț. Responsabilii drumului au uitat de noi. Le doresc sa circule și ei măcar odată prin aceste cratere. Ocolești o gaura, dai de alta. Doar cu ajutorul vostru poate ajunge la urechile tuturor. Cred ca domnul Arsenie are în responsabilitate acest drum. Comuna Draganesti, drum 155B legătură cu Giulesti jud Suceava. S-au făcut multe petiții la domnul Ionel Arsene de la Piatra Neamț dar nu a făcut niciun demers. Sper sa ajungă știrea și la urechile dânsului. Vă transmit pozele cu drumul Consiliului Județean Neamț, 155B”, este mesajul ajuns pe adresa de mail a redactiei tvmneamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Domnul Arsenie doarme și consiliul jud Neamț. Stau la birouri cu cafele în loc sa facă ceva … huuuuuuuooooooo …. Nerușinatiiii.. Diicotul acuși pe ei !!!!!!! D.I.C.O.O.T

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.