Semafoarele din intersectia de Girov au stat pe pauza 2 saptamani, rastimp in care acolo s-a produs si un accident, din fericire, fara victime. Cand trecusera deja vreo 10 zile de cand semafoarele se defectasera, prefectul Adrian Nita anunta ca va mai dura ceva pana se va remedia problema, pentru ca bugetarii de la Drumuri (CNAIR- DRDP Iasi- Sectia Drumuri Nationale Neamt) demarasera o procedura de achizitie. Nu se stie ce achizitie, probabil un semafor intreg, un bec sau un cablu, cert este ca autrebuit parcurși pașii legali.

La 4 zile de la anuntul prefectului, adica ieri, 24 martie, s-a produs minunea. Semafoarele de la Girov s-au aprins din nou. Marele succes este motiv de maxima bucurie pentru devoratorii de bani din roviniete de la DRDP Iasi (Directia Regionala de Drumuri si Poduri). Drumarii erau aproape in extaz seara trecuta si au considerat ca măreața realizare trebuie impărtăsita neaparat cu publicul platitor de roviniete, succesul fiind postat pe pagina de facebook DRDP Iasi Oficial

A fost remediată defecțiunea la sistemul de semaforizare de pe DN 15D – intersecție DJ 156A, Girov, județul Neamț. Circulați cu atenție!”, este mesajul meseriasilor de la Drumuri, carora le-au trebuit 2 saptamani sa repuna in functiune niste amărâte de semafoare intr-o intersectie. Dupa toata bataia asta de joc, normal ar fi fost ca pe pagina de facebook a DRDP Iasi, sa apara demisia măcar a vreunui șefuleț dacă nu a directorului.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.