Actualizare stire: Vezi AICILiberalii au luat țeapă. Drumul de la Bisericani este afectat de alunecări de teren, nu de ”lucrări de mântuială”

Stirea initiala: PNL Neamt anunta intr-un comunicat de presa, ca solicita oficial Ministerului Dezvoltarii sa trimita Corpul de Control pentru verificari privind starea drumului judetean spre Bisericani, comuna Alexandru cel Bun. Liberalii nemteni reclama ca la doar un an de la reabilitarea lui, drumul care a costat aproximativ 3 milioane de euro, bani alocati prin PNDL II, a inceput sa se deterioreze pe anumite portiuni (foto jos), iar vinovat de intreaga situatie, ar fi Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt.

Comunicat de presa, PNL Neamt:

PNL Neamț va sesiza Ministerul Dezvoltării privind lucrările de slabă calitate efectuate la DJ 157C

Circa trei milioane de euro a cheltuit Consiliul Județean Neamț, finanțare asigurată prin PNDL II,  pentru reabilitarea Drumului Județean 157 C, care străbate comuna Alexandru cel Bun, spre Bisericani. La mai puțin de un an, lucrările executate se dovedesc a fi de mântuială, porțiuni întregi din drumul așa zis reabilitat fiind compromise.

”Este inadmisibil, inimaginabil. Bani publici cheltuiți fără noimă, de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, care și-a bătut efectiv joc de acest drum. La nici un an de la finalizarea lucrărilor, drumul este efectiv rupt, iar pe anumite porțiuni arată mai rău decât era înainte. Iar ca bătaia de joc să fie completă, Ionel Arsene o maschează prin manipularea nemțenilor și prezintă toate aceste eșecuri ca fiind, de fapt, mari realizări, prezentate în reportaje tv, filmări spectaculoase și declarații triumfaliste”, a declarat, indignat, senatorul liberal Eugen Țapu Nazare.

Partidul Național Liberal consideră că principalul vinovat de această situație este președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, un politician toxic, interesat doar de bunăstarea sa și a apropiaților. De altfel, de reabilitarea acestui drum s-a ocupat o cunoscută firmă abonată la banii publici, firmă controlată de un cumătru al președintelui Consiliului Județean. După  ce a eșuat în politicile de sănătate – Spitalul Județean de Urgență fiind doar un exemplu în acest sens – acum eșuează și în reabilitarea infrastructurii județene.

”Ajunge! Asemenea situații trebuie să înceteze, a mai declarat senatorul Eugen Țapu. Pentru că nu-i pasă de ceea ce se întâmplă, și-i tratează cu dispreț pe nemțeni, Partidul Național Liberal va solicita, oficial, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice să trimită Corpul de Control în județul Neamț pentru a verifica modul în care au fost cheltuiți banii publici pe lucrările de reabilitare a DJ 157 C”. (Biroul de presă al PNL Neamț)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.