Inca un drum judetean din primul lot de drumuri judetene reabilitate prin PNDL II, a intrat in reparatii capitale, anunta Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt. Acesta spune ca s-a inceput turnarea covorului de asfalt si in cateva zile, drumul va fi ca nou. ”Un nou tronson de drum județean a intrat în reparații capitale și săptămâna aceasta lucrările care se execută vor fi finalizate! Este vorba despre DJ 157H Girov – Dănești, spre Dochia, pe care astăzi, 21 august, se toarnă covor asfaltic.

Ieri au început lucrările premergătoare turnării asfaltului, efectuându-se pregătirea acostamentelor și plombarea zonelor cu probleme.

Profităm de faptul că vremea este favorabilă realizării lucrărilor și sunt convins că în câteva zile, DJ 157H Girov – Dănești, spre Dochia, va fi în perfectă stare de funcționare.

Continuăm programul de reabilitare a infrastructurii rutiere, urmărindu-ne scopul de a moderniza 90% din drumurile județene, așa cum le-am promis nemțenilor la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean.

Eforturile mele în acest sens se văd deja în toate zonele județului, dar nu mă opresc aici pentru că mai sunt proiecte în derulare și altele care urmează a fi puse în practică până când obiectivul meu privind calitatea ireproșabilă a drumurilor județene va fi atins!”, anunta Arsene.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.