Primarul de la Piatra Soimului sta cu sabia deasupra capului… Pârâul Calul a ieșit din matca și a inundat drumurile comunale care fac legătura între satele comunei. Primarul Neculai Nicorescu a scos pe teren toate utilajele din dotarea primăriei pentru a degaja albia paraurilor calul și Iapa, parauri care traversează comuna.

Serviciile locale pentru situații de urgenta sunt la fata locului, gata sa acționeze. Sătenii au fost atenționați asupra riscului de inundatii, iar primarul nicorescu spera sa scape cu bine din codul rosu de inundatii. Asta nu înseamnă că va avea o noapte liniștită Nicorescu, care s-a mai confruntat cu astfel de situații, recunoaște ca dacă scăpa în aceasta noapte de inundatii e un om norocos. Și nu numai el ci și întreaga comunitate locala .

Deocamdată lucrurile sunt sub control și vorbim de ora 20.00. Noi suntem pregătiți pentru orice. Am scos utilajele și am degajat albiile paraurilor care traversează comuna piatra Soimului. Pe pârâul calul este mare pericol. Sper sa trecem de aceasta noapte pentru ca atunci este pericolul. În unele zone apa a ajuns deja pe carosabil. Noi suntem pregătiți, sper sa trecem cu bine de acest cod rosu de inundatii. Serviciile locale pentru situații de urgenta sunt la datorie, am anunțat autoritățile județene, sper sa fie bine” a declarat în exclusivitate pt tvm neamt, Neculai nicorescu, primar al comunei piatra Soimului.

Ionut CORFU

22 11 00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.